Van eigen zoektocht, over een pop-up naar een vaste locatie. 

Precies nog zo geen gek idee!

Wij zijn Filip (l) en John (r), twee ondernemende gasten met vele gedeelde passies en interesses. We kennen elkaar door-en-door én hebben oog voor kwaliteit op elk vlak. Een gezamenlijke zoektocht naar mooie olijfbomen in onze regio leverde enkel een te duur en beperkt aanbod op. 

Onder het motto "wat je zelf doet, doe je beter..." besloten we onze contacten in Spanje aan te spreken en half april 2021 een olijfbomen pop-up te lanceren. Twee maand later werd de derde volle oplegger uit het zuiderse Spanje reeds op ons adres gelost! Een succesverhaal dat kan tellen!

Bij ons vindt u niet de "dertien in een dozijn" olijfboompjes, maar wel speciaal geselecteerde én betaalbare exemplaren die reeds hun diensten bewezen hebben in de olijfteelt. Deze bomen zoeken gepassioneerde nieuwe eigenaars die de zuiderse mediterrane sfeer naar hun terras, zwembad, lounge of patio willen brengen.

Onze selectie is samengesteld van jonge bomen (+/- 20 jaar) tot eeuwelingen (>100 jaar). We werken wel onder de vlag "low cost", maar bieden tegen meerprijs ook de mogelijkheid tot het verzorgen van de levering, het verpotten of aanplanten in de tuin. Ook voor de meer uitdagende opdrachten werken we samen met een kraanman om bomen op hoogte te plaatsen, of over de woning te zetten..

Intussen namen we onze intrek op een vaste locatie te Scheldewindeke waar wij onze passie voor deze authentieke bomen heel graag met u delen en bereikbaar maken. 

Onze zaak is geopend op vooraf aangekondigde weekends (zie "Verkoopdagen"), maar ook een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek is altijd mogelijk. Afhalingen kunnen ook tijdens de week besproken worden.

Welkom in de mooiste olijfboomgaard uit de Gentse regio!

Filip Bourgonjon & John Engels